10ης Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής έχει τη χαρά να συμμετάσχει και φέτος στη διοργάνωση της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών).

Οι Λαμπαδηδρόμοι θα συναντηθούν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:30 στην πλατεία Δωρητών Οργάνων Σώματος στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου & Κλεισθένους όπου και θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή της Ιερής Φλόγας από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του ΕΚΑΒ

. Στη συνέχεια η φλόγα θα περιφερθεί στην πόλη, ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή: Κλεισθένους – Πλούτωνος – Γ. Παπανδρέου – Αρβανίτη – Φ. Γκινοσάτη – Πλούτωνος – Δροσίνη – Τατοΐου – Καποδιστρίου. Η διαδρομή θα τερματιστεί έξω από το Γραφείο του Συνδέσμου όπου θα τελεστεί Αγιασμός και το Άναμμα του Βωμού.

Ας διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς!

Για τη διευκόλυνση της οργάνωσης της εκδήλωσης, παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 2102845175 (Τετάρτη 17:30 – 21:00) & 6945115143 ή το e-mail kostakismesogitis@gmail.com με θέμα «Συμμετοχή στη Λαμπαδηδρομία».

Με εκτίμηση,

Tο Δ.Σ.

Υ.Γ.: Η «Λαμπαδηδρομία» είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2002 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο να ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερους πολίτες στην ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να τονίσει τη σημασία της προσφοράς των Εθελοντών Αιμοδοτών ως κοινωνική ομάδα στην οποία πρέπει να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.

Be the first to post a comment.

Add a comment